persoonlijke coachingskaarten

bundel CKaarten.jpg

v r a g e n l i j s t


Houd de antwoorden beknopt. 6 zinnen als antwoord op de vraag is voldoende, minder mag ook. Neem je tijd, maar denk niet te lang na over je antwoord. Dat wat als eerste in je opkomt is vaak het beste om op te schrijven. Evenals dat er geen vreemde vragen bestaan, bestaan er voor mij ook geen vreemde antwoorden. Wees daarom vooral eerlijk naar jezelf bij wat je invult, zonder schaamte en in vertrouwen. Je hoeft jezelf niet te verantwoorden. Je wordt ook niet door mij beoordeeld. Eerlijke antwoorden zorgen ervoor dat de kaarten die ik voor jou ga schrijven, goed op jou zijn afgestemd.
Ik lees door schrijffouten heen, maak je daarover geen zorgen. Je ontvangt een kopie van de ingevulde vragenlijst. Drie weken na het maken van de Persoonlijke Coachingskaarten, verwijder ik jouw ingevulde vragenlijst uit mijn bestand.

Dit * staat voor verplicht vel

Geen cadeaubon? Vul hier dan Nee in
Naam *
Naam
Ben je tevreden over de vraagstelling? *
Bij 'nee', graag bij vraag 16 aangeven wat je mist en nog kunt aanvullen. Ik zal telefonisch contact met je opnemen, zodat ik met de juiste informatie de kaarten voor jou kan schrijven.
Check even of je geen vragen hebt opengelaten. *
Bedankt voor je vertrouwen.
Met zorg en aandacht zal ik jouw kaarten gaan schrijven. Lieve groet, Anna-Martine Banga