Voor wie

foto-4.JPG

Voor wie te maken heeft met veranderingen in privé of in werk, zoals reorganisaties, outplacement traject en burn-out

Coaching en Persoonlijke Metafoor

Mensen zijn gewoontedieren. We doen dat wat vertrouwd voelt en we gewend zijn. We handelen het liefst vanuit de veilige comfortzone en overtuigingen. Veranderingen vinden we niet fijn, het roept vaak weerstand in ons op. We willen het denken aan hoe het was of zou moeten zijn niet loslaten. Dat is een eigenschap die in bepaalde situaties het leven onbewust onaangenaam maakt. De angst voor acceptatie kan boosheid, verdriet en teleurstelling creëren. Communiceren vanuit je weerstand zorgt voor onplezierige gesprekken met vaak een vervelend resultaat en creëert nog meer afstand. Er ontstaat kans op vermoeidheid en vatbaarheid voor ziekte. Oplossingen lijken niet meer zichtbaar.

Een coachingsgesprek, interview en een Persoonlijk geschreven Metafoor, zorgen voor een krachtige doorbraak naar een positieve verandering. Nieuwe mogelijkheden worden zichtbaar. In welke situatie je je dan ook bevindt. De Persoonlijke Metafoor werkt als een spiegel en een vergrootglas en laat zien wat je doet en wat je daar steeds mee hebt bereikt. Bovenal belicht het de mogelijkheden en antwoorden die in jezelf zijn verborgen, maar door belemmerende overtuigingen niet meer zichtbaar waren. Je kan beter vanuit je eigen kracht communiceren waardoor je meer waarde en gelijkheid zal ervaren. Met de toepassing van de *Touch of Matrix methode, die prima tijdens een wandeling is uit te voeren, kunnen blokkades worden losgelaten. 

Voor Wie:

  • positief wil omgaan met grote veranderingen 
  • herstellend is van een burn-out en deze wil benutten door eindelijk echt de tijd voor zichzelf te nemen
  • op een kruispunt staat en geen keuze kan maken
  • in een situatie vastloopt, van werk of privé 
  • meer inzichten wil ervaren in eigen mogelijkheden 
  • wil leren omgaan met kritiek en conflictsituaties op de werkvloer
  • wil weten waar hij / zij in het leven staat en wat er nog te ontdekken is

Zeer geschikt als onderdeel voor Reorganisaties en Outplacement trajecten

Training

Wanneer het gaat om een vervelend verleden, van onderdrukking, afwijzing en langdurige stress, waardoor sterke blokkades zijn gevormd. Heb je meer tijd in jezelf te investeren om je te kunnen ontdoen van alle ballast. Dan adviseer ik je om de Zevendaagse training 'van Ballast naar Balans' te volgen. Met deze training kom je weer bij je innerlijke zelf, je eigen krachtbron. Doordat de trainingsdagen vrij dicht op elkaar zijn, ben je intensief met jezelf aan het werk. Met de toegepaste TOM methode tijdens deze training, maak je je los van ballast, zonder herbelevingen. De rode draad van de training is 'de kracht van je gedachte' (met de wet van aantrekkingskracht).
Met een positief bewustzijn van wie jij bent en wat je werkelijk wilt en nodig hebt, kom je weer in Balans. 
Lees meer over de Training van Ballast naar Balans

Maak vrijblijvend en gratis een afspraak met Anna-Martine om te bespreken wat zij voor jou kan betekenen en in welke vorm dat het beste past.


(*Touch of Matrix (TOM) is een bewustzijnsmethode  - Anna-Martine is TOM Therapeut. Kijk op de pagina Training voor meer informatie.)

 

Of bel: 06 12 64 83 43

De ontdekking dat je veel meer kunt dan je altijd al deed,
zal je eigenwaarde versterken en mogelijkheden vergroten. Een ervaring die voor iedereen verhelderend werkt!