In oktober start De eerst volgende training

Banner website training aantrekking.png

De wereld heeft jou nodig!

Veel liefdevolle mensen zwijgen nog. Ze horen wel hun hart spreken en voelen liefde om te delen, maar verbergen nog wat ze hebben te geven. Ze stellen zich nog niet open, omdat ze liefde nog als kwetsbaar en zwak ervaren. Ze zijn op zoek naar kracht om sterker op deze wereld te staan.
Maar juist nu heeft deze wereld de kracht van vriendelijke en liefdevolle mensen nodig! Juist nu is het zo belangrijk om het leven lief te hebben en de wereld op te vrolijken. Dus stop met zwijgen, kom uit je knop! Een bloem die zich opent is kwetsbaar en tegelijkertijd ook heel krachtig. Ze geeft geur en vrolijkheid, inspireert en motiveert het leven van anderen. Deze kracht zit ook in jouw kwetsbaarheid. Zodra jij jezelf opent, zul je kracht uitstralen en een stukje van de wereld kleuren!

Training

Wil jij jezelf graag openstellen, weer tot bloei komen en vrij vanuit je hart gaan leven? Maar is dat moeilijk voor je en loop je tegen blokkades aan die jou daarin tegenhouden? Dan heb je mogelijk eerst nog wat op te ruimen aan belemmerende overtuigingen en/of bagage uit een zeer verleden. De training van Ballast naar Balans is gericht om vanuit je hart te gaan leven, jouw innerlijke navigatiesysteem.
Om echt te kunnen zijn wie je werkelijk bent en te gaan doen wat bij jou past, heb je je los te maken van wat anderen van je vinden. Het gaat erom hoe jij jezelf ziet en wat jij van jezelf vindt!
Je gaat al jouw negatieve gedachten over jezelf deleten, zodat je je eigenliefde weer kan voelen en van binnenuit weer jezelf gaat vertrouwen en geloven. Vanuit die innerlijke kracht zal je gaan ervaren dat iedereen om jou heen, van jou mag vinden wat ze willen. Maar zeker ook, zal je gaan ervaren dat anderen jouw innerlijke kracht ook gaan voelen en zien. Je zal ze ermee verwonderen en verbazen.

De training maakt je bewust van jezelf, hoe je handelt en welke werking dat voor jou heeft. Aangeleerde gedragspatronen die jou belemmeren en blokkades uit een zeer verleden, ga je in deze training loslaten. Je gaat weer vertrouwen op het goede en leert om met het tegenovergestelde om te gaan, zodat je sneller kan schakelen wanneer er situaties zijn die jij niet wenst. Jouw leven gaat weer om jou draaien!
Je maakt jezelf vrij van ballast, zodat je weer goed kan balanceren op jouw pad.

En verder

Speelt groepskracht een belangrijke rol in deze training. Dat maakt dat vertrouwen en respect voor elkaar de aandacht heeft.
We gaan blokkades verwijderen met de prachtige energetische methode Touch of Matrix, in combinatie met NLP.  Met krachtige begeleidende meditaties kom je heel dichtbij je kern, waarmee je jouw innerlijke rust herstelt. Je gaat volledig aan jezelf werken op je eigen identieke manier. Ik begeleid, ondersteun en zet je in je eigenkracht. Mijn visie, ‘De kracht van je gedachten’ (met de wet van aantrekkingskracht), is de rode draad van de training.
(Geen herbelevingen en ophalen van pijnlijke verhalen)
Je krijgt Mindfulness oefeningen mee die je thuis en op je werk kan doen.

Na de training is de mogelijkheid om binnen een jaar een individueel evaluatiegesprek aan te vragen.

Website banner prijzen .png

Een Zevendaagse training waarin je de verandering aangaat en integreert!

7 dagen van 10:00 uur tot 16:30 uur in een periode van ca 5 weken.
Groepsgrote is minimaal 5 en max 10 personen.
De datums voor oktober zijn nog niet bekend. Je kan je wel alvast als geïnteresseerde aanmelden.

Na aanmelding voor interesse, volgt er een uitnodiging voor een vrijblijvende kennismaking, waarin je ook kan ervaren hoe een TOM behandeling werkt.


Locatie

De training 'Van Ballast naar Balans' wordt gegeven op vergaderlocatie 't Haagje in Driebergen-Rijsenburg.

't Haagje
Het Haagje 1, 3971 MZ Driebergen-Rijsenburg

 

Wat is Touch of matrix en NLP?


Touch of Matrix

Ben je nog niet bekend met de energetische methode, Touch of Matrix (TOM)? Dan is een belevenisavond een mooie manier om met TOM kennis te maken. Deze avonden worden door heel Nederland georganiseerd* en gegeven door de grondlegger, Günther de Jong. 
Zelf ben ik Touch of Matrix therapeut en zet de TOM methode in voor de persoonlijke ontwikkeling tijdens coaching en training.
Met Touch of Matrix ga je echt opruimen, zonder te weten waar je jezelf van verlost. Dus geen herbelevingen.

Hoe het werkt?
Alles waarin je gelooft geef je kracht in zijn bestaan. Zolang je blijft geloven in je zwakheden en onmogelijkheden, blijf je ze in stand houden. En dat gebeurt vaak onbewust. Stel je nu eens voor wat er gebeurt als je gaat geloven in jouw mogelijkheden?
Met de TOM methode verwijder je de belemmerende blokkades, die jouw mogelijkheden in de weg staan. Günther de Jong gebruikt de computer en smartphone als metafoor voor deze mooie methode. Het ordenen en resetten van de computer. De apps die je niet meer gebruikt en ruimte innemen op het geheugen, worden verwijderd. Oude informatie, wat er niet meer toe doet en wat je als ware 'een plekje hebt gegeven, worden opgeruimd. Met als resultaat een goed functionerende computer of smartphone.
Touch of Matrix doet ditzelfde met de mens. De therapeut fungeert als jouw assistent. Jij geeft aan wat je vanuit je hart wilt en de therapeut benoemt woorden en termen en knipt alle informatie die jouw hartewens belemmeren weg**. Doordat je lichaam daarop reageert kan er beweging bij jou ontstaan. Alle cellen in jouw lichaam staan immers met elkaar in verbinding. Elke cel functioneert volgens een opdracht, vanuit informatie die jij ze ooit hebt gegeven. Dat kan zijn door angst en schaamte of gewoontes vanuit je opvoeding en gebeurtenissen vanuit het verleden. Maar ook recente gebeurtenissen hebben invloed op jouw cellen. Zodra daar tijdens een behandeling verandering in wordt gebracht, wordt er een proces in beweging gezet. Er kunnen emoties vrijkomen die je al een lange tijd aan het wegslikken bent geweest, waardoor ze jouw optimale functioneren hebben geblokkeerd. Het laten gebeuren van wat zich aandient is de meest effectieve manier tijdens de behandeling. Je veilig voelen tijdens zo'n behandeling is dan ook erg belangrijk.
Na een TOM behandeling voel je je anders. De één voelt zich meteen opgelucht en vrij, de ander heeft nog even tijd nodig om bij te komen, omdat de verandering anders voelt. Je hebt je immers ontdaan van ballast en dat kan even wennen zijn. Spierpijn hoort daar soms bij. Iemand die lang heeft rondgelopen met zijn ballast en mag loslaten, voelt het effect van al dat dragen.
Een TOM behandeling kan op een speelse manier gegeven worden. Vanuit een staande positie, of liggend. Dat is bij iedereen weer anders.
Touch of Matrix is een nuchtere methode, We tillen nergens zwaar aan. Het is wat het is en als het weg is, is het weg. Dan is er weer ruimte voor veel moois! 

**Kenmerkende TOM techniek, is het knippen met de vingers van de therapeut

Kijk hieronder in de agenda voor een belevenisavond bij jou in de buurt.
Agenda Touch of Matrix 

NLP

NLP is de afkorting van Neuro Linguïstisch programmeren en is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. Het is een enorm pallet aan tools, maar in het kort, en zoals ik het inzet, is het vooral bewustwording van jouw manier van handelen en denken. Wat het je oplevert en hoe je het anders zou kunnen doen.
Ik ben gecertificeerd NLP Master.