Persoonlijke Metafoor

metafoor gebruik.jpg

Het interview

Om een Persoonlijke Metafoor te schrijven, zet ik een interview in. Door mijn vraagstelling zullen we tot de kern komen van je eigen handelen en het waarom daarvan. We gaan, al wandelend door de natuur en nemen de tijd die we nodig hebben. 
Tijdens dit gesprek wordt je bewustzijn geactiveerd, je wordt voortdurend aan het denken gezet. Je hersenen worden als het ware gekraakt, door vragen die door de oppervlakte gaan en de diepte raken. De kern van het 'waarom' wordt hierdoor goed onder de loep gelegd en je onbewuste gedrag gaat zichtbaar worden. Na het gesprek zal je merken dat er al verheldering ontstaat en er oplossingen in je geboren worden.
Wanneer het interview is beëindigd nemen we afscheid van elkaar. En zal ik met alle informatie die je mij gegeven hebt, jouw persoonlijke metafoor gaan schrijven.

Persoonlijke metafoor

De op maat geschreven metafoor geeft de gelegenheid om een situatie buiten jezelf te plaatsen en vanuit een andere hoek naar een gelijkenis te kijken, waardoor de confrontatie milder aanvoelt. Het geeft een krachtig en verhelderend inzicht. Je kunt het vergelijken met naar een film kijken waarin je herkenning en gelijkenissen ziet. Je wordt geïnspireerd en vanuit die inspiratie verander je onbewust in denken en handelen, waardoor er spontane veranderingen plaats gaan vinden. Daarnaast is het fijn om de metafoor zo nu en dan terug te lezen, het opent daardoor steeds weer een nieuwe deur naar een verhelderend inzicht.
De Metafoor ontvang je na ca twee weken via de post. 

Nagesprek

Drie weken na ontvangst van de persoonlijke metafoor, volgt er een nagesprek. Dit gesprek is een evaluatie om te bespreken welke invloeden het interview en de persoonlijke metafoor op jou hebben gehad. Heeft het je voldoende duidelijkheid gegeven of zijn er nieuwe vragen ontstaan? Het nagesprek geeft de ruimte om daar aandacht aan te geven. Eveneens zal dit gesprek wandelend plaatsvinden in een mooie bosrijke omgeving.

Er staan vijf voorbeeld Metaforen op deze site. Ieder mens is uniek, dus ieder mens vraagt om een eigen stijl met een passend verhaal.


Investering

Tijd
ca 4 uur, 1x interview, 1x nagesprek.
Tarieven gehele sessie + Persoonlijke Metafoor:
Particulier €350,- incl btw
zakelijk €350,- excl btw

Locatie

Driebergen-Rijsenburg

Of bel: 06 12 64 83 43

TIP

Wanneer het gaat om een vervelend verleden, van onderdrukking, afwijzing en langdurige stress, waardoor blokkades zijn gevormd. Heb je meer tijd in jezelf te investeren om je te kunnen ontdoen van alle ballast. Dan adviseer ik je om de Zevendaagse training 'van Ballast naar Balans' te volgen. Met deze training kom je weer bij je innerlijke zelf, je eigen krachtbron. Doordat de trainingsdagen vrij dicht op elkaar zijn, ben je intensief met jezelf aan het werk. Met de toegepaste *Touch of Matrix methode (TOM) tijdens deze training, maak je je los van ballast, zonder herbelevingen. De rode draad van de training is 'de kracht van je gedachte'(met de wet van aantrekkingskracht). Met een positief bewustzijn van wie jij bent en wat je werkelijk wilt en nodig hebt, kom je weer in Balans. 

*Touch of Matrix (TOM) - Ik ben gecertificeerd TOM therapeut. Lees bij Training meer over deze mooie bewustzijnsmethode.

Lees meer over de Training van Ballast naar Balans

Het verstand kan wijs zijn, maar je intuïtie heeft alle waarheden.
— Anna-Martine Banga