Schermafbeelding 2017-09-29 om 19.18.36.png

De Zevendaagse training van Ballast naar Balans, geeft een blijvende verandering aan jouw leven! In 5 weken ga je ervaren hoe je vanuit je hart kunt leven. Je laat meeslepende, belemmerende gebeurtenissen achter je en kan, wanneer een vervelende herinnering zich aandient, er met vergeving naar kijken. In de training wordt de energetische Touch of Matrix methode (TOM) toegepast, om blokkades in de Persoonlijke Ontwikkeling op te heffen.
De kracht van de gedachte is de visie van Metafoor Schrijver en is ook de rode draad van de training. Je gaat je meer dan ooit bewust worden van je eigen gedachtekracht en welke invloed deze voor jou heeft. Dat maakt dat je niet meer zal blijven hangen in negativiteit, omdat je jouw gedachten beter kan sturen. Leven vanuit je hart geeft je leven weer vreugde. En dat is exact waar jij voor geboren bent!
Meer informatie lees je op de pagina Training.
Of bel: 06 12 64 83 43


Coaching

Een wandelend coachingsgesprek kan je al een heel eind op weg helpen. Tijdens de wandeling kan ik de energetische TOM methode toepassen. Dit gaat gewoon staand en soms zelfs tijdens het lopen. Belemmerende overtuigingen kunnen zo al eenvoudig verdwijnen. Het coachingsgesprek geeft een draai aan jouw manier van denken, zodat je een andere kijk krijgt op wat voor jou nu nog 'problemen' zijn. Ik doe niet aan lange coaching sessies. Met 1 afspraak verandert er al heel veel, 3 sessies is maximaal.
Meer informatie over coaching.
Of bel: 06 12 64 83 43


inspiratiekaarten

Vanaf 2012 begon ik met het schrijven van quotes bij foto's. Door de jaren heen is mijn stijl met mij meegegroeid. In het begin gebruikte ik plaatjes van anderen. Tot ik ontdekte dat ik zelf ook wat leuks met mijn eigen foto's kon. Zo ontstond ook de 'Dagelijkse Inspiratie'. Met 1 keer per week een blog en de andere dagen een Inspiratiekaart. Dagelijks is het niet meer, maar wel nu en dan. Inmiddels schrijf ik bij elke Inspiratiekaart een bijpassende, inspirerende tekst, waardoor mijn blog is komen te vervallen. Deze site zal ik nu en dan aanvullen met nieuwe 'inspiratiekaarten' met bijpassende teksten (binnenkort zichtbaar). Op mijn Facebook pagina plaats ik elke nieuwe kaart en vind je ook het hele archief vanaf 2012. Het Blog archief kun je op deze site lezen. Via de 'Inspiratiemail' kun je deze per mail ontvangen.

Dit zijn Inspiratiekaarten zonder bijbehorende teksten. Af en toe zal ik wat kaarten vervangen uit het archief.