Metafoor Schrijver

gaat plaatsmaken voor mijn eigen naam

Anna-Martine


Vanwege blije familie-omstandigheden,
kan ik opdrachten en coaching-aanvragen
na oktober weer inplannen.
🍀


🍃wandelCoaching

In de prachtige omgeving van Driebergen- Rijsenburg, Utrechtse Heuvelrug.
Er lopen twee rode draden door mijn werkwijze:
Gedachtekracht, welke is verbonden met de wet van aantrekking én ‘je innerlijke zelf’ die altijd met jou verbonden is, maar waar je je onbewust vaak van afsluit.
Tijdens de wandelcoaching maak ik je daarvan bewust en ga je een mooie positieve verandering tegemoet. Mogelijkheden en antwoorden die in jezelf verborgen zijn worden weer zichtbaar. Je gaat meer genieten, wordt zelfbewuster en krijgt steeds meer vertrouwen in mogelijkheden.
Met één sessie verandert er al veel, drie sessies is meestal genoeg. Na een sessie ontvang je met de post een Persoonlijke Coachingskaart.
Meer informatie over coaching.

🍃Persoonlijke Coachingskaarten

Gedachtekracht, de verbinding met je innerlijke zelf en de wet van aantrekking, vormen ook de rode draad in de Coachingskaarten.
De kaarten zijn als ondersteuning op het pad dat je bewandelt. Ze geven inzichten om anders naar situaties in je leven te kijken.
De kaarten laten je de verbinding met je innerlijke zelf voelen, waardoor helderheid, verlichting en vertrouwen ontstaat van de situatie waarin je je bevindt. De kaarten worden per post verstuurd.
Werkwijze Persoonlijke Coachingskaarten.

🍃inspiratiekaarten

Deze kaarten deel ik via de inspiratiemail. Momenteel is de inspiratiemail in ruste, maar op korte termijn wordt daar weer nieuw leven ingeblazen. Zodra de naamswijziging van Metafoor Schrijver naar Anna-Martine geregeld is, gaat dit weer van start. Inschrijven kan gewoon.

Dit zijn de Inspiratiekaarten. Op mijn Facebookpagina staan ze allemaal.