De naam

Metafoor Schrijver

gaat plaatsmaken voor mijn eigen naam

Anna-Martine


Coaching

Er lopen twee rode draden door mijn werkwijze:
Gedachtekracht, welke is verbonden met de wet van aantrekking én leven vanuit het hart, waarmee je innerlijke zelf verbonden is.
Met bewustwording van beide, ga je een mooie positieve verandering tegemoet. Mogelijkheden en antwoorden die in jezelf verborgen zijn worden weer zichtbaar. Je gaat meer genieten, wordt zelfbewuster en krijgt steeds meer vertrouwen in mogelijkheden.
Met één sessie verandert er al veel, drie sessies is meestal genoeg. Na een sessie ontvang je met de post een Persoonlijke Coachingskaart.
Meer informatie over coaching.

Persoonlijke Coachingskaarten

De Persoonlijke Coachingskaart is een mooi coachingsinstrument die op afstand wordt ingezet. Er is alleen schriftelijk contact met mij.
De kaarten brengen je weer dichter bij jezelf. Ze raken je kern en maken je bewust van wat je van binnen weet en goed voelt, maar waar je al een tijd niet meer naar geluisterd hebt. De kaarten sterken je in je zelfvertrouwen en mogelijkheden. Ze helpen je bij de keuzes die je wilt maken en verlichten vervelende situaties, doordat je er anders naar gaat kijken.
Met de informatie van vijftien beantwoorde vragen en de ingevulde coachingsvraag, schrijf ik de Persoonlijke Coachingskaarten.
De kaarten worden per post verstuurd.


inspiratiekaarten

Vanaf 2012 begon ik met het schrijven van quotes bij foto's. Door de jaren heen is mijn stijl met mij meegegroeid. In het begin gebruikte ik plaatjes van anderen. Tot ik ontdekte dat ik zelf ook wat leuks met mijn eigen foto's kon. Zo ontstond de 'Dagelijkse Inspiratie'. Met 1 keer per week een blog en de andere dagen een Inspiratiekaart. Dagelijks is het niet meer, maar wel nu en dan. Inmiddels schrijf ik bij elke Inspiratiekaart een bijpassende, inspirerende tekst, waardoor mijn blog is komen te vervallen. Deze site zal ik nu en dan aanvullen met nieuwe 'inspiratiekaarten' met bijpassende teksten (binnenkort zichtbaar). Op mijn Facebook pagina plaats ik elke nieuwe kaart en vind je ook het hele archief vanaf 2012. Het Blog archief kun je op deze site lezen. Via de 'Inspiratiemail' kun je deze per mail ontvangen.

Dit zijn Inspiratiekaarten zonder bijbehorende teksten. Af en toe zal ik wat kaarten vervangen uit het archief.