WandelCoaching

geworteld site.1.jpg

🍃
Wanneer je vervelende ervaringen of gebeurtenissen niet kunt loslaten, of voortdurend handelt vanuit verwachtingspatronen en aangepast gedrag, dan zal dat je leven mentaal en fysiek belemmeren. Je verdraagzaamheid wordt minder, wantrouwen neemt toe. Je kwetsbaar opstellen wordt steeds moeilijker. Je vrolijkheid neemt af en je lichaam gaat reageren met kwaaltjes en vermoeidheid. Als je niets verandert wordt het leven steeds zwaarder.
Jouw manier van denken bepaalt jouw manier van handelen. Zoals jij je profileert communiceer je bewust en onbewust met jouw omgeving, die ook weer op jou reageert.
Jouw gevoel reageert op jouw gedachten. Jouw manier van handelen, komt voort uit hoe je denkt. Alle cellen in jouw lichaam communiceren met elkaar en jouw hersenen sturen, vanuit die signalen, jouw lichaam aan. Wanneer je niet meer in balans bent verandert je stemming. Als je niets verandert gaat je lichaam signalen geven. Wie niet luistert gaat dat voelen.

🍃Bewustwording

GEDACHTEKRACHT, JE INNERLIJKE ZELF EN DE WET VAN AANTREKKING

Tijdens de coachingswandeling stel ik je vragen die je dichter bij jezelf brengen.
Eerst zul je verwarring ervaren, dat is goed. De 'waarom vragen' maken je bewust van jouw vertrouwde manier van denken en doen. Ik begeleid je daarbij. Niet door te zeggen hoe je wel moet denken, maar door je te laten ervaren wat voor jou ‘wel’ goed voelt. Op deze wijze ontstaan er nieuwe inzichten, kun je de zwaarte los laten en komt er ruimte voor oplossingen.

Tijdens de coaching ga je bewust worden van de invloed en de kracht van je gedachten en van de lading die op woorden liggen die je veelal gebruikt. Je eigenwaarde wordt versterkt.
Door nieuwe inzichten krijg je meer vertrouwen in je mogelijkheden. Je bewustwording verscherpt. Je hebt een begin gemaakt, om vanuit je hart te leven, de plek waar je innerlijke zelf met jou verbonden is.
Indien nodig, pas ik energetisch werk toe om klevende belemmeringen vrij te maken. Dat is prima tijdens de wandelcoaching uit te voeren.
Alles hangt samen. De wet van aantrekking bewijst dat keer op keer. Hoe meer je daar bewust van bent, des te mooier je leven zal zijn.

Ik geloof niet in lange coachingstrajecten. Ik geloof in de innerlijke kracht van ieder mens. Iemand die in zichzelf gelooft en vertrouwt op zijn innerlijk weten, zal weinig afhankelijk zijn van een ander. In die richting gaat mijn coaching.
Met één afspraak verandert er al veel, drie sessies is meestal genoeg om jezelf weer vrij te voelen en te vertrouwen op je eigen kracht.

Wandelend komt alles in beweging.


🍃Tarieven

1 sessie = 2 uur coaching + 1 Persoonlijke Coachingskaart: € 110,-
 
1 vervolgafspraak = 2 uur coaching + 1 Persoonlijke Coachingskaart: € 95,-

2 vervolgafspraken = 4 uur coaching + 2 Persoonlijke Coachingskaarten: € 185,-

(Vervolgafspraken: eerste vervolgafspraak binnen 3 maanden, tweede vervolgafspraak binnen 6 maanden na datum van de eerste sessie.)
Particulier, inclusief btw
Zakelijk, exclusief btw

🍃Wie zich aangetrokken voelt naar mijn stijl van coaching, student is of een inkomen heeft op bijstandsniveau,
kan eveneens contact met mij opnemen. 1 x per maand geef ik een gratis wandelcoaching.
🍃

🍃
De coaching is in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
We beginnen met een kopje koffie of thee.
De vrijblijvende intake vindt in het eerste halfuur van de kennismaking plaats en is gratis.
Na de intake kan de eerste sessie worden ingezet. 

De Persoonlijke Coachingskaart wordt een week na de sessie verstuurdVanwege blije familie-omstandigheden,
kan ik opdrachten en coaching-aanvragen
na oktober weer inplannen.
🍀

Of bel: 06 12 64 83 43

Locatie

Driebergen-Rijsenburg 

De spannendste plek om je talent te ontdekken, is in jezelf.
— Ashley Brilliant