Staak het zoeken naar geluk

Geluk is geen richting, maar een gevoel van voldoening en kan voor even een rustplaats zijn. Geluk geeft energie waardoor je tegenslagen kan doorstaan. Geluk is de beloning, wanneer je na hard werken mooie resultaten behaalt of moeilijke tijden goed doorstaat. Bovenal, ervaar je geluk door te beseffen wat je allemaal al in je leven hebt om dankbaar voor te zijn.

Wie zijn geluk als richting heeft, is op zichzelf gericht en zal niet behulpzaam zijn wanneer daar een offer voor wordt gevraagd. Geluk als richting, maakt je blind voor het welzijn van anderen.

Het leven kan niet alleen bestaan uit geluk, dat is nooit zo geweest. Wie daar naar streeft, zal eerder altijd ongelukkig zijn. Dus laat gaan dat gezoek naar geluk en doe wat je te doen hebt! Geef, deel en kom in beweging met al je talenten die in jou aanwezig zijn. Struikel, maak fouten en ga door! Om zo te ervaren wat je echt te geven hebt. Geluk is altijd in beweging, het staat nooit stil.

Het volgen van je intuïtie is een richting naar geluk. En niet gericht op geluk. Het is een richting waarin je van alles tegen kan komen. Intuïtie kijkt niet toe, vraagt zich niet af wat iets oplevert, maar handelt. Je intuïtie volgen, is voelen en doen wat nodig is.

Volg je intuïtie en geluk zal de beloning zijn.