Schermafbeelding 2017-09-29 om 19.18.36.png

De Zevendaagse training van Ballast naar Balans, geeft een blijvende verandering aan jouw leven! In 5 weken ga je ervaren hoe je vanuit je hart kunt leven. Je laat meeslepende, belemmerende gebeurtenissen achter je en kan, wanneer een vervelende herinnering zich aandient, er met vergeving naar kijken. In de training wordt de energetische Touch of Matrix methode (TOM) toegepast, om blokkades in de Persoonlijke Ontwikkeling op te heffen.
De kracht van de gedachte is de visie van Metafoor Schrijver en is ook de rode draad van de training. Je gaat je meer dan ooit bewust worden van je eigen gedachtekracht en welke invloed deze voor jou heeft. Dat maakt dat je niet meer zal blijven hangen in negativiteit, omdat je jouw gedachten beter kan sturen. Leven vanuit je hart geeft je leven weer vreugde. En dat is exact waar jij voor geboren bent!
Meer informatie lees je op de pagina Training.
Of bel: 06 12 64 83 43


Coaching

Persoonlijke Metaforen in de vorm van spiegelverhalen, hebben een krachtige werking voor het doorbreken van bestaande denkpatronen en handelswijze. Het laat je van een afstand, in een ander perspectief naar jouw manier van handelen kijken. Hierdoor wordt er bewust, maar ook onbewust verandering ingezet. Een Persoonlijke Metafoor heeft een inspirerende werking, je wordt geprikkeld om nieuwe uitdagingen aan te gaan. 
Daarnaast is het ook een mooi naslagwerk van het voorafgaand wandelend interview. Je wordt herinnerd wat er in het gesprek van 2 uur, allemaal besproken is. Dat is altijd meer dan je kunt onthouden. Je haalt uit jouw Persoonlijk geschreven Metafoor, steeds weer nieuwe inspiratie. Vaak juist op de momenten wanneer je ze nodig hebt. 
Drie weken na ontvangst van de Persoonlijke Metafoor, volgt er nog een wandelend coachingsgesprek, waarin ook de Metafoor kan worden besproken.                                     
Het schrijven van de Persoonlijke Metafoor is volledig intuïtief. Ik bedenk geen verhaal, het verhaal ontstaat door intuïtieve ingeving.
Het enige wat ik heb te doen, is mijn denken loslaten en volledig vertrouwen op wat er op mijn scherm ontstaat.
Op deze website staan vijf Persoonlijke Metaforen als voorbeelden en vind je meer informatie over de werkwijze en mogelijkheden

Een wandelend coachingsgesprek kan je al een heel eind op weg helpen. Tijdens de wandeling kan ik de energetische TOM methode toepassen. Dit gaat gewoon staand en soms zelfs tijdens het lopen. Belemmerende overtuigingen kunnen zo al eenvoudig verdwijnen. Het coachingsgesprek geeft een draai aan jouw manier van denken, zodat je een andere kijk krijgt op wat voor jou nu nog 'problemen' zijn. Ik doe niet aan lange coaching sessies. Met 1 afspraak verandert er al heel veel, 3 sessies is maximaal.
Meer informatie over coaching.
Of bel: 06 12 64 83 43


Voor als je nu en dan wat inspiratie per mail wilt ontvangen.

Of volg mij via Facebook

 
 

De bovenstaande inspiratiekaarten zijn slechts een impressie. Het complete archief vind je op de Facebook Pagina van Metafoor Schrijver.


Blog