persoonlijke Coachingskaarten

Foto voor de website kaarten.jpg

De Persoonlijke Coachingskaart, is een mooi coaching instrument. Voor wanneer je onbalans voelt en ondersteuning wilt, of een spannende stap gaat ondernemen. Het zijn kaarten die je herinneren aan hoe je graag leven wilt; blij, zelfbewust en met vertrouwen in mogelijkheden.

Hoe fijn is het om je te laten inspireren door quote’s en ‘inzicht’-teksten, als deze speciaal voor jou geschreven zijn?

‘De kracht van gedachten en leven vanuit het hart’,

Gedachtekracht, de wet van aantrekking, en de verbinding met je innerlijke zelf, vormen een basis van de Coachingskaarten.
De kaarten geven inzichten en herinneren je aan dat wat je eigenlijk wel weet, maar gaandeweg vergeten bent. Ze geven inspiratie en werken motiverend.
De Coachingskaarten zijn als ondersteuning op het pad dat je bewandelt. Ze geven inzichten om anders naar je leven en situaties te kijken.
Het zijn kaarten die je weer naar je basis leiden, om weer vanuit je hart te leven, daar waar je kracht ligt!

Door het Beantwoorden van de vragenlijst

worden de persoonlijke Coachingskaarten geschreven

De Coachingskaarten hebben aan de buitenkant een quote en aan de binnenzijde staat een bijpassende ‘inzicht’-tekst. De gehele kaart is voorzien van een hoesje, zodat je bij het pakken van een kaart niet direct kunt lezen wat er op en in staat.
Voor het schrijven van de Coachingskaarten zijn 15 vragen samengesteld, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de coachingsvraag. Aan de hand van de antwoorden, worden de kaarten intuïtief door mij geschreven.

Ckaarten set.jpg

Bij de bestelling van de Persoonlijke Coachingskaarten, ontvang je een link naar de online vragenlijst (15 vragen). Deze vragenlijst geeft ook ruimte om een situatie en een hulpvraag te beschrijven. 
Tijdens het invullen van de vragenlijst ontstaat er al beweging en bewustwording over datgene waar je meer inzicht in wilt.
De kaarten worden uiterlijk twee weken na het invullen van de vragenlijst verstuurd.
1 Persoonlijke Coachingskaart € 20,-
Set van 2 P.Coachingskaarten € 35,-

Set van 3 P.Coachingskaarten € 50,-
Set van 5 P.Coachingskaarten € 70,-
Set van 7 P.Coachingskaarten € 90,-
GEEN verzendkosten,
prijzen zijn inclusief btw

Of bel: 06 12 64 83 43